Header image

Marian Navis wint hoogste dressuurrubriek op PSC

LICHTENVOORDE - Drie dagen lang dressuursport werd zondagavond op het Paardensportcentrum Lichtenvoorde afgesloten met de hoogste klassen: Z2/ZZ-licht. Marian Navis uit Halle won hier de selectieproef voor het indoorregiokampioenschap met Zolita. De Haarlose amazone Myrthe Dijks op Ungaro werd tweede, waarna ze de tweede proef wist te winnen. Op zaterdag was Marian Navis al twee keer de beste in het L1/L2 met de jonge Enjoy.

Het beste paard van het weekend was misschien wel Chesspoint van de familie Naberink uit Vragender. Hij won zondag beide Z1-dressuurproeven met Ellen Naberink, terwijl hij met dochter Mieke Naberink de selectieproef op zaterdag won in de M1-dressuur. Laura Kampshof schreef twee B-rubrieken op naam met de vierjarige Roxette, Corine Wielheesen won twee L2-proeven met het Friese paard Tsjalling en Judith Ribbels was tweemaal winnares in het M1 met Sugerland Expres.

Overige winnaars waren Marieke ten Elsen (M1/M2) met Bindorada E, Saskia Spaan (L1) met GilSpa Everest, Anke Woerts (L2) met Aduria, Susan de Graaff (B) met Amarins Fan Warkum en Ellen Hietbrink (B) met Evert.

Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender maakt zich nu op voor het feestelijke, driedaagse Jumping Lichtenvoorde op 15, 16 en 17 november, dat in het teken staat van springsport tot op hoog niveau. Op zaterdagavond gaat om 20.00 uur de spannende 1.40m Grote Prijs van start. De toegang is gratis.Ander nieuws