Header image

Lechtenvoordsen Oavend sluit festivalseizoen af

LICHTENVOORDE - Op vrijdagavond 25 augustus staat Tapperij Van Ooijen in het teken van de 33e editie van de Lechtenvoordsen Oavend. Tijdens deze avond geeft de bruine kroeg een podium aan muzikaal talent uit Lichtenvoorde en omgeving.  Manus van Ooijen heeft vier bands bereid gevonden om het publiek op te warmen voor de kermis, die twee weken later op het programma staat.

De Lechtenvoordsen Oavend is al 33 jaar een begrip in de Keistad. “Het is de uitgelezen kans voor Lichtenvoordse bands om hun kunsten te vertonen buiten de oefenruimte. Daarnaast sluit de Lechtenvoordsen Oavend het festivalseizoen af en is het een mooie opwarmer voor de kermis in september”, aldus kroegbaas Manus Van Ooijen.

Stevige rock en blues uit Lichtenvoorde en Groenlo

De avond wordt geopend door de jonge honden van Asbest uit Groenlo. Zij spelen rockcovers van de seventies tot nu. Silence Of The Enemy, oftewel SITE, speelt het alternatieve werk: covers van onder andere Deep Purple, Queens of the Stone Age en Faith No More. Stevige rock met een bluesrandje wordt geserveerd door coverband New Relics. Aan het eind van de avond verplaatst het muzikale vermaak zich van het terras naar het podium in de kroeg. Hier sluiten de Lichtenvoordse mannen van Deanmoore de avond af met een stevig potje progressieve rock.

Op vrijdagavond 25 augustus gooit Tapperij Van Ooijen de deuren om 20.30 uur open voor haar publiek. Toegang tot de Lechtenvoordsen Oavend is gratis.

Foto: AsbestAnder nieuws