Header image

“Koolhydraten zijn dikmakers!” …feit of fabel?

LICHTENVOORDE - Er zijn talloze diëten op de markt die beloven te doen afvallen en dagelijks commercials op radio en tv over “gezonde” light- producten, met vernieuwd en verbeterd receptuur, minder suiker, etc. Maar wat is waarheid en wat misleidende marketing? Kom zondag 01 december aanstaande naar de Hamalandhal voor alle informatie omtrent gezonde voeding! Graag iedereen in sporttenue want feit is… Beweging is gezond! Die dag is er ‘een running’ voorde gevorderde loper, een bootcamptraining en een presentatie ‘gezonde voeding onder het genot van een heerlijke, supergezonde, á la minute gemaakte smoothie! Iedereen krijgt de recepten mee naar huis en voor al je vragen omtrent gezonde voeding kun je terecht bij onze voedingsspecialiste! Vanaf 9.30 uur. Entree inclusief presentatie, recepten en een smoothie is 10 euro.

Elke dinsdag en donderdag vertrekken we om 19.30 uur vanaf de Hamalandhal voor een uur bootcamptraining voor iedereen die graag kracht, uithoudingsvermogen en conditie wil verbeteren en/of een kilootje wil kwijt raken… Of je nu een beginnende sporter bent of met regelmaat in de sportschool te vinden bent, we willen graag dat de training voor iedereen uitdagend en grensverleggend is en blijft!

Om te voorkomen dat de fanatiekelingen na afloop v/d training nog volop energie over hebben, bieden we vanaf heden elke dinsdag voorafgaand aan de training al een mogelijkheid voor een duurloop; van 19.00 tot 19.30 uur. Niveau van >10 km/h. De bootcamptraining daarna blijft ongewijzigd, d.w.z. iedereen welkom van 19.30 tot 20.30 uur. Op donderdag gaan we ons vanaf heden meer richten op de beginnende sporter. Programma: wandelen, stukjes hardlopen en lichte krachtoefeningen. Ideaal om de sport weer op te pakken na een blessure en/of na een tijdje niets meer te hebben gedaan.

Op 05 december is er geen training, i.v.m. sinterklaasavond. Vanaf donderdag 12 december kun je wekelijks na de training ook terecht voor vragen rondom gezonde voeding en gewichtsbeheersing bij onze voedingsspecialiste. De kosten voor deelname training (incl. evt. consult aansluitend) blijft ongewijzigd, per avond € 5,00 per persoon.

Meld je nu aan voor een gratis proefles via info@hamalandhal.nl of bel voor meer info. 0544-769011.Graag tot ziens bij de Hamalandhal!Ander nieuws