Header image

Dames Groenlose TC voor derde keer kampioen in hoofdklasse

GROENLO - De speelsters van het damesteam van Tennisvereniging Groenlo zijn voor het derde jaar op rij kampioen geworden in de hoofdklasse tijdens de najaarscompetitie. De dames hadden zaterdagmiddag aan één punt genoeg tegen Veenendaal om het kampioenschap veilig te stellen.

Tijdens elke ontmoeting worden er vier dubbelpartijen gespeeld. Na de eerste twee dubbels stond Groenlo al met 2-0 voor, en werd het kampioenschap voor de derde keer binnengesleept.

“ We kijken terug op een heel mooi seizoen”, aldus speelster Maike Klein Gunnewiek. “ Als je het voorjaar meerekent, dan zijn we tweede geworden van Nederland. Het is een mooie kers op de taart dat we in het najaar ook nog eens kampioen worden.”

Het kampioenschap wordt goed gevierd door de speelsters van Tennisvereniging Groenlo. Klein Gunnewiek: “ De Slag om Grolle is in Groenlo, dus dat wordt een leuk feestje denk ik.” Dit zijn de laatste paar weken dat er door de speelsters van Groenlo nog buiten wordt getennist. Daarna begint het winterseizoen en wordt binnen in de tennishal de voorbereiding op het voorjaarsseizoen gestart.
Ander nieuws