Chef-kok van Lichtenvoorts restaurant De Leeuw wint Glazen K
12-01-2012LICHTENVOORDE – Chef-kok Marcel Stronks van restaurant De Leeuw heeft maandag het Glazen Kalf gewonnen. Dat is de prijs die uitgereikt word aan de kok die het beste kalfsgerecht heeft gemaakt. Deze wedstrijd werd gehouden tijdens de vakbeurs Horecava in Amsterdam.
'Ik ben erg blij met deze prijs', laat de Aaltenaar weten. 'Veel goede koks voor mij hebben deze prijs gewonnen.'
Ander nieuws
-
18-04-2024
De Feestfabriek lanceert nieuw creatief bureau onder de naam CARBID
-
18-04-2024
Lex Schellevis nieuwe griffier gemeente Oost Gelre
-
18-04-2024
Jeany begint op ‘haar’ MSA-festival in Winterswijk aan haar volgende missie: de kissformsa-challenge
-
18-04-2024
Graafschap vrouwen komen uit in de Eerste Divisie KNVB vrouwen: “We gaan voor een gelijk speelveld met De Graafschap”
-
17-04-2024
Heb jij ze al gespot? Er zijn steeds meer minibiebs
-
16-04-2024
Vergeten verhaal van verzetsheldin Tante Riek wordt tot leven gebracht