Header image

Silhouette opnieuw in amphion

DOETINCHEM – De start van hun ‘Time Travelling Tour’ brengt de leden van de bekende Achterhoekse coverband op zaterdagavond 14 december opnieuw naar schouwburg Amphion. Aan dat theater bewaart de band prima herinneringen: in 2011 won Silhouette er het Open Podium.

Dat succes legde de heren van Silhouette geen windeieren. De winst zorgde voor veel publiciteit en een grote naamsbekendheid. Als gevolg daarvan trad de band van de zingende broers Bas en Danny Rysavy uit Gaanderen, binnen en buiten de regio zeer regelmatig op. Na een relatieve stilte pakt Silhouette nu de draad weer op. Om te beginnen in het mooiste theater van Nederland: Amphion in Doetinchem.

Silhouette staat bekend om haar meerstemmige zang. Close harmony, waaraan alle leden van de band, zes in totaal, hun steentje bijdragen. Dat geeft de covers van Silhouette extra glans, waardoor nummers van bijvoorbeeld Toto, BeeGees, Bon Jovi en vele, vele anderen in het theater uitstekend tot hun recht komen.

De band, die al bestaat sinds begin jaren ’90, belooft een avondvullende muzikale reis door de tijd, waarbij ook de ouderen niet worden vergeten. Behalve The Beatles en The Beach Boys komen ook vele andere grote namen uit het muzikale verleden voorbij. De show in Amphion wordt omlijst met een uitgekiende lichtshow en de projectie van sfeervolle beelden. ‘The Time Travelling Tour’ is een beleving voor iedereen, voor jong en oud.

Kaarten kosten € 14,50 p.p. inclusief een pauzedrankje, en zijn verkrijgbaar via Amphion.nl.Ander nieuws