Header image

Open dag bij dierencentrum Doetinchem

DOETINCHEM - Op zondag 1 oktober houdt het Dierencentrum Achterhoek van 13.00 tot 16.00 uur Open Huis in het kader van Wereld Dierendag! Speciale aandacht zal er deze middag zijn voor de zogenaamde “lang-zitters”: de dieren die om uiteenlopende redenen langer dan gemiddeld in het asiel verblijven en het als geen ander verdienen eens flink in het zonnetje gezet te worden. Zij zullen dan ook op ludieke wijze gepresenteerd worden aan het publiek!

 

Geïnteresseerden die belangstelling hebben voor een specifiek dier wordt de mogelijkheid geboden een vragenlijst in te vullen zodat,  na deze zondag,  mogelijk een oriënterend plaatsingsgesprek gepland kan worden.

 

Deze middag zijn ook de Feespainters van de partij!  Zij zullen met hun fantastische schmink talent eenieder die dat wil transformeren in een dier naar wens of een andere creatie.

 

Bovendien is er een cadeautafel aanwezig zodat het publiek een aardigheidje, speciaal voor de asieldieren kan achterlaten. Wist u trouwens dat u het werk voor de asieldieren ook ondersteunt door het inleveren van (oude) mobiele  telefoons en kleding + schoeisel dat nog goed geschikt is om gedragen te worden?

 

Kom ook langs op zondag 1 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur. Koffie, thee en limonade staan voor u klaar.

 

Dierencentrum Achterhoek
Edisonstraat 54
7006 RE Doetinchem
www.dierencentrumachterhoek.nl  Ander nieuws