Header image

Dineren en theater bij de Open Keuken in Doetinchem

DOETINCHEM - Op 1 oktober, 5 november en 3 december heeft De Open Keuken in Doetinchem een bijzondere combinatie van dineren èn theater. Men begint om 18.30 uur met een ludiek welkom bij de deur en vanaf 19.00 uur is de start van het diner met afwisselend het speciaal voor De Open Keuken gemaakte theaterprogramma door regisseuse Caro Wicher van �Tejatertick" dat duurt tot ongeveer 22.00 uur. Er zijn vijf verschillende optredens.

Als aperitief krijgt men een welkomstdrankje en een broodplankje met aioli,huisgemaakte pesto en kruidenboter. Er is een proeverij met een klein bospaddenstoelensoepje, huisgemarineerde zalm en duivenborst met een zoete rode portsaus. Het hoofdgerecht is (naar keuze) roodbaarsfilet met een kruidenkorstje op een bedje van aardappel(tijm)puree met een saus van witte wijn en bieslook of wildzwijn op een bedje van andijvie-stamppot met een wildragout of ossenhaas op een bedje van prei-stamppot met een saus van gepofte Sjalotjes. Als dessert wordt een drieluik van huisgemaakte desserts geserveerd.

Deze avonden kunt u gratis met een taxi worden opgehaald en thuisgebracht. De kosten voor diner+theater en taxi bedragen � 46,50. Reserveren is gewenst. Lokatie Restaurant De Open Keuken Doetinchem, Havenstraat 146, Boulevard Oost bij Gamma en Praxis www.deopenkeukendoetinchem.nl. Tel. 0314-200101



Ander nieuws