Header image

17 november koffieconcert in Kasteel Slangenburg

DOETINCHEM - Luister en geniet, muziek in de puurste vorm. Duo Buitengewoon brengt Nederlandstalige liedjes, bekend en onbekend met altijd een mooie tekstinhoud. Ook zal er een muzikaal sprookje worden verteld. Buitengewoon bestaat uit Eelco Schuijl (piano) en Anja den Bakker ( Zang). Het duo is ruim twee jaar samen en heeft al een grote bekendheid in onze regio.

Op het programma staan niet alleen mooie Nederlandse luisterliedjes maar ook easy listening, evergreens en de bekende ballads. Het pianospel van Eelco is speels, zeer creatief en licht, een ware streling voor het muzikaal gehoor. Zijn muzikaliteit is als jus over een gerecht, elk lied komt daardoor in een bijzonder daglicht. De stem van Anja wordt beschreven als warm, zuiver en zeer krachtig. Zij heeft een mooie presentatie, kan het publiek in het hart raken en durft zich op het podium bloot te geven. De kracht van Anja is dat ze dicht bij zichzelf blijft.

Afgelopen jaar is er een cd verschenen van Buitengewoon! met als titel: "Voor de stilte uit" Op deze cd staan 10 Nederlandstalige luisterliedjes. Naast het opnemen van de cd heeft het tweetal afgelopen zomer ook een concertreis gemaakt door Frankrijk. In januari zijn zij genomineerd vanuit het Open Podium te Doetinchem. Daarnaast hebben zij de indrukwekkende kaarsenceremonie tijdens de Samenloop voor Hoop, een evenement van het KWF, verzorgd in de gemeente Bronckhorst.Ander nieuws