Header image

Topper driebanden in Haarlo

HAARLO - Voor komende zondag staat er in Haarlo de topper in de Buffalo League de driebandenwedstrijd tussen het bezoekende Medisch Centrum Breda uit Zundert en HCR Prinsen op het programma. De gasten gaan samen met Eureka Billard aan de leiding en hebben vier punten voorsprong op HCR Prinsen, de huidige nummer drie.

 

“We gaan uiteraard voor de volle winst, maar het zal niet gemakkelijk worden want de tegenstander kan zich ook geen misstap veroorloven. Het verschil tussen ons en de nummer acht, Eekhoorn, is ook maar slechts drie punten, dus de strijd voor plek is nog helemaal open. Normaal gezien zou een punt tegen deze sterke tegenstander al een goede prestatie zijn, maar de winst in eigen huis houden is natuurlijk het mooiste”, aldus captain Dinand Prinsen.

 

Hij speelt komende zondag met Dick Jaspers op één, Peter de Backer op twee, Jelle Pijl op drie en Anno de Kleine op vier. Ook de captain van de tegenstander, Jan van Kerkoerle, zal ook niets aan het toeval willen overlaten en komt met het vertrouwde kwartet naar de Achterhoek, namelijk Roland Forthomme, Peter Ceulemans, Barry van Beers en Raymon Groot.

 

De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen zondag om 13:00 uur.


22171.jpg

Ander nieuws