Header image

Tijd voor jezelf bij Erve Zurel

BORCULO - Veel mensen hebben tegenwoordig behoefte aan meer tijd. Vooral meer tijd voor zichzelf. Om even stil te kunnen staan bij jezelf, zonder moeten. STIL-ZIJN is er voor iedereen die behoefte heeft een pas op de plaats te maken.

Erve Zurel organiseert zondag 24 november een stilte dag. Clare Zurel:” Stil worden is een proces. Dat gaat niet zomaar vanzelf. De stilte in jezelf ervaren is heerlijk, maar het kan ook verwarrend zijn. In de stilte worden we ons ook bewust van onze onrust. Deze onrust te herkennen en te accepteren zonder oordeel is heel belangrijk. Want vanuit deze onvoorwaardelijke acceptatie kan de stilte in ons zich ontvouwen”. Door middel van ademhaling- en ontspanningsoefeningen, en geleide visualisatie wordt men geholpen om naar binnen te kunnen keren. In meditatie en wandeling wordt men gestimuleerd de stilte vast te houden, en in die innerlijke rust de ontmoeting met onszelf te kunnen ervaren.

Deze stilte dag is er voor iedereen die behoefte heeft een pas op de plaats te maken. Gun jezelf de ruimte te rusten in het niet doen… Erve Zurel* Platvoetsdijk 9* Borculo * info@ervezurel.nl * www.ervezurel.nl zondag 24 november van 09.00 uur-17.30 uurAnder nieuws