Inhaalslag v.v. Reünie

BORCULO - Reünie heeft de komende weken de nodige wedstrijden in te halen. Donderdag 21 april stond de inhaal wedstrijd tege v.v Terborg op het programma. Reünie had op het eigen Sportpark "De Wildbaan" geen kind aan degradatie kandidaat Terborg. In de eerste helft had de thuis ploeg er met gemakt al een stuk of 8 kunnen inschieten. Zover kwam het echter niet.

Reünie scoorde 5 keer in totaal. De doelpunten kwamen op naam van Mark van Donkelaar (2x) Wilco Kistemaker (2x) en Sven Lammers.

"In de tweede helft zakte Terborg extreem in om de schade beperkt te houden" zegt Reünie trainer Colin Stokkers. "Wij speelden met 10% minder beleving, terwijl Terborg met 20% meer beleving speelde. Daardoor wisten de bezoekers twee keer fraai te scoren via de onderkant van de lat."

Reünie behoud met de zege 5-2  zicht op deelname aan de nacompetitie, voor Terborg worden de zorgen met de week groter.