Header image

HCR Prinsen ontvangt het sterke Dallinga.com

HAARLO - Na twee verloren wedstrijden en twee gewonnen wedstrijden ontvangen de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen komende zondag het Zeeuwse Dallinga.com dat uit de vier gespeelde wedstrijden twee punten meer heeft dan de ploeg van captain Dinand Prinsen en nog altijd ongeslagen is.

 

“Op papier zijn de gasten natuurlijk favoriet, maar nu zij zonder Frédéric Caudron bij ons hun opwachting gaan maken zijn wij op voorhand niet kansloos om de punten in eigen huis te houden”, aldus Prinsen die het sportief gezien natuurlijk jammer vindt, dat er geen confrontatie komt tussen misschien wel de twee beste driebandenspelers die er op dit moment rond lopen.

 

Prinsen stuurt deze zondag zijn beste vier spelers naar de tafels, namelijk Dick Jaspers, Jelle Pijl, Anno de Kleine en Raymund Swertz. Captain Patrick Vasseur komt met dezelfde vier naar Haarlo als in de eerste wedstrijd in Lochem tegen Bousema, te weten Jean-Paul de Bruijn, Steven van Acker, Bart Ceulemans en hijzelf neemt plek vier voor zijn rekening. Destijds in Lochem behaalde hij met dit kwartet een 4-4 gelijkspel.

 

De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen om 13:00 uur.Ander nieuws