Header image

HCR Prinsen haalt flink uit tegen Dallinga.com

HAARLO - De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zondag in Sluiskil flink huis gehouden door de thuisclub Dallinga.com, op een 0-8 nederlaag te trakteren. 

De gasten namen direct al in het eerste deel van de wedstrijd een 0-4 voorsprong door prima overwinningen van Anno de Kleine en Raymund Swertz. De Helmonder, die toch al een goed seizoen doormaakt, won in 25 beurten met 23-40 van Patrick Vasseur en alleskunner Raymund Swertz versloeg in 37 beurten Berry Dallinga met 26-40.

Het karwei werd in het tweede deel afgemaakt door Dick Jaspers en Jelle Pijl. Deze laatste had echter wel de grootste moeite om de volle winst te pakken, want met slechts één carambole verschil versloeg hij Bart Ceulemans in 43 beurten. Dick Jaspers maakt het feest compleet door de plaatselijk favoriet, Jean-Paul de Bruijn, in een hoogstaande partij van 17 beurten met 36-40 te verslaan.

“Door deze overwinning doen wij weer volop mee voor de play-off plaatsen die recht geven op het spelen van wedstrijden om het kampioenschap. We staan nu gelijk met de opponent van vandaag en hebben slechts vier punten achterstand op de nummers één en twee, Eureka Billard en Medisch Centrum Breda”, aldus een zeer tevreden captain Dinand Prinsen.


22048.jpg

Ander nieuws