Haarlo pakt punt van Zuid Eschmarke

HAARLO - Sportclub Haarlo heeft aan de ontmoeting met Zuid Eschmarke een punt overgehouden.

Sportclub Haarlo - Zuid Eschmarke 2-2

Haarlo ontving zaterdagmiddag het Enschedese Zuid Eschmarke. Lange tijd leek het erop dat de ploeg van trainer Dick Makkink de eerste overwinning zou gaan behalen. Al na twee minuten voetballen kwamen de Haarloërs op voorsprong. De gasten tikten de bal in eigen doel. Haarlo was in de begin fase sterker dan haar tegenstander. Dat resulteerde in de 2-0 in de 30ste minuut. "In het laatste kwartier van de eerste helft verzuimden wij om de 3 en misschien wel de 4-0 te maken" zegt Makkink na afloop van het duel.

In de tweede helft krijgt Zuid Eschmarke een paar goede kansen, maar het is Haarlo doelman Kevink Hoenink die de thuisploeg op de been houd. Toch gaat het in de slotfase mis. Zuid Eschmarke krijgt een vrijtrap, die in het doel wordt gewerkt. Kort daarna maakt Danny Verhoeven de 3-1, echter wordt dit doelpunt afgekeurd door de scheidsrechter. "Totaal onduidelijk waarom" zegt Makkink.

Tot overmaat van ramp krijgen de gasten ook nog een strafschop, deze wordt door de Enschedeërs benut. De eindstand wordt daarmee bepaald op 2-2. Hierdoor is Haarlo altijd nog op zoek naar de eerste overwinning. Volgende week speelt Haarlo wederom thuis, dan tegen Almen.