Haarlo behaalt eerste zege tegen Almen

HAARLO - Sportclub Haarlo heeft vanmiddag haar eerste zege van het seizoen geboekt. In eigen huis van de ploeg van trainer Dick Makkink te sterk voor Almen.

Sportclub Haarlo - Almen 3-1

Haarlo begon vanmiddag sterk aan het duel met laagvlieger Almen. Dit sterke begin werd beloond door een doelpunt van Calle Memelink. Na de openingstreffer zakt Haarlo echter in en krijgen ook de gasten uit Almen de nodige kansen. Toch weet de thuisploeg de 1-0 voorsprong vast te houden tot aan de rust.

Direct na rust is er de nodige actie in Haarlo. Almen maakt de gelijkmaker en enkele minuten later is het Danny Verhoeven die Haarlo opnieuw op voorsprong zet.

Deze stand blijft enige tijd op het scorebord staan. Een kwartier voor tijd is er de nodige opwinding in Haarlo. Bart Radstake zou een speler van Almen in het gezicht hebben gespuigd. De scheidsrechter van dienst had dit niet gezien, wel gaf hij na het tumult wat was ontstaan een rode kaart aan een speler van Almen.

Met tien spelers kan Almen geen vuist meer maken, Haarlo bepaalt via Calle Memelink de eindstand op 3-1. Dick Makkink maakte na afloop de complimenten naar Memelink die twee doelpunten maakte vanmiddag "Ik heb hem een publiekswissel gegeven" zegt Makkink.