Header image

Fietsvierdaagse Ruurlo

RUURLO - De fiets-commissie van de VVV Ruurlo heeft voor de fietsvierdaagse van 2017 weer mooie afwisselende routes uitgezet. Van 22 t/m 25 augustus kan er dagelijks gefietst worden vanuit de VVV, Kerkplein 20, vanaf 9.00 uur.

 

De lengte van de fietstochten is ca. 40 km en ca. 60 km, voor de langere afstand dient men vóór 12.00 uur te vertrekken. De deelnemers worden uiterlijk voor 17.00 uur terug verwacht bij de VVV. Deelname aan de fietsvierdaagse kost € 10,00 p.p. en een dagkaart kost € 3,50 p.p. Hoeveel van de vier dagen u wilt fietsen bepaalt u zelf.

 

De fietsliefhebber kan kennis maken met een groot gedeelte van het karakteristieke gebied van de Achterhoek, het coulissen landschap. De routes lopen door bossen en langs beken en houtsingels. Prachtige doorkijkjes en mooie plekjes maken van de tocht een heerlijke beleving. Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets te gebruiken of te bezichtigen.

 

Na afloop, wanneer men alle dagen heeft meegefietst, ontvangt men een herinneringsmedaille. Indien men voor 17.00 uur terug is bij de VVV, is er de mogelijkheid onder genot van een glaasje fris, even gezellig na te praten over de gefietste route. Oplaadpunten zijn onderweg aanwezig.

Alle informatie over de Ruurlose fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Kerkplein 20, tel. 0573-453926.

 Ander nieuws