Header image

Zomercarrousel-avond in Theater Onder de Molen Vorden

VORDEN - Op woensdagavond 12 juli staat er een combinatie van (luchtig) toneel en muziek, verzorgd door toneelgroep Graficus en de Vordenaar Jurriaan Boerstoel op het programma.

 

Toneelgroep Graficus speelt voor de pauze de eenakter Bloedjeuk. Het verhaal gaat over de dagelijkse strijd op de werkvloer. Het is onduidelijk in welke organisatie het plaatsvindt en dat maakt ook niet uit. Elk personage probeert zijn positie op welke manier dan ook te verbeteren of op zijn minst te consolideren. Bloedjeuk houdt leidinggevenden en hun medewerkers een spiegel voor want hoewel de situaties sterk uitvergroot worden, is het herkenbaar voor iedereen die in organisaties werkt of heeft gewerkt. Gerard de Jong regisseert de eenakter en de acteurs Gavin Treep, Arjan Evers, Andre van Es en Eltjo Herder maken er een mooie en luchtige voorstelling van!

 

Jurriaan Boerstoel komt uit de bekende muzikale familie uit Vorden en is eigenlijk licht- en geluidstechnicus, maar ook muzikaal opgeleid. Deze pianist zal na de pauze de avond muzikaal beëindigen met zijn vaak verrassende muzikale keuzes.

 

Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint woensdagavond 5 juli om 20:00 uur. De toegangsprijs is € 10,00. Kaarten kunnen via de website (www.theateronderdemolen.nl) worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht. Voor € 50,- pp kunt u alle zeven resterende zomercarrousel-avonden bezoeken. Op de website vindt u tevens het volledige najaarsprogramma van het theater.

 

Gedurende het zomerseizoen verzorgt Theater Onder de Molen gedurende 8 weken op de woensdagavond tussen 20.00 uur en ca. 22.00 uur voorstellingen onder de naam “zomercarrousel”. Onder het genot van een kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek worden de gasten ontvangen voor hopelijk een heerlijk avondje uit. Het theater hoopt dat dit tevens een mooie gelegenheid biedt voor spontane contacten tussen “toeristen” en lokale bewoners van onze mooie Achterhoek.


23723.jpg

Ander nieuws