Header image

Weer lekker eten in de Hof in Borculo

BORCULO - Donderdag 19  januari  kan er weer lekker worden gegeten in het Eetcafé in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan 5 in Borculo. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en  alleenstaanden. Onder leiding van de koks  gaan de vrijwilligers het diner op die dag voorbereiden en uitserveren.                                                                                                                                

 

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de Ontmoetingsruimte van Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken,  waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner.

 

Het 4 gangen diner kost € 11,00 per persoon inclusief een drankje te voldoen vooraf of na afloop.  Reserveren kan van af heden tot en met maandag 16 januari,  bewoners uit de Gemeente  Berkelland hebben voorrang.

 

Het menu bestaat uit: knolselderijsoep, broodje brie met druiven, boomstammetje, groente- en aardappelgarnituur en als toetje peer met chocoladevla. Met eenvoudige dieet wensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden. De volgende datum  voor het Eetcafé is donderdag 16 februari.

 

Voor reservering of meer informatie over het Eetcafé kunt U contact opnemen met Jos Holweg van Betula welzijnsdiensten, tel. 0545 – 469999.Ander nieuws