Header image

Verwendag voor mantelzorgers in Berkelland

BERKELLAND - Zorgt u voor iemand in uw naaste omgeving? Voor iemand die in Berkelland woont en die ziek is of een beperking heeft? Langer dan 3 maanden en gedurende 8 uur of meer per week?

Dan bent u van harte welkom op de ‘verwendag voor mantelzorgers’ op 10 november.  U kunt zich tot uiterlijk 6 november aanmelden om deel te nemen aan deze dag, waarmee we mantelzorgers in de gemeente Berkelland in het zonnetje willen zetten.  Dit kan via de website van de gemeente of telefonisch 0545-250 250.

Elk jaar organiseert Voormekaar de verwendag voor mantelzorgers in een andere kern. Deze keer vindt de verwendag plaats in Ruurlo. In samenwerking met de Berkellandse Uitdaging - en daarmee met de Ruurlose ondernemers - is het weer gelukt om een mooi programma samen te stellen.
Ruurlose locaties zijn dan ook het begin en het eindpunt van deze dag. We beginnen om 10.00 uur bij De Heikamp met een lunch en sluiten de dag af bij Hotel-Restaurant Avenarius. De dag eindigt om circa 21.00 uur.

De deelnemende mantelzorgers kunnen voor het middagprogramma kiezen uit:

  1. De workshop “Lekkerinjevel-Voeljewel”; Tijdens deze workshop krijgt u met behulp van uw eigen verbeeldingskracht ‘trucjes’ aangereikt om bij uzelf of een ander ‘een naar gevoel weg te werken’
  2. Een verwenarrangement met onder meer de volgende mogelijkheden: massage, nagelverzorging en schoonheidsbehandeling. Dit heeft plaats in combinatie met een bezoek aan de Ruurlose Molen ‘Agneta’
  3. Bezoek aan museum MORE.

Belangrijk is te weten dat de mantelzorger niet per se in Berkelland hoeft te wonen. Veel mantelzorgers van onze inwoners wonen namelijk buiten de gemeente Berkelland!

Vervoer is beschikbaar voor diegenen die zelf of met hulp uit de naaste omgeving niet in staat zijn naar de locatie te komen. Geef dit door bij uw inschrijving.Ander nieuws