Header image

Summer Feelings en BinnensteBuiten bij Irish Pub Eibergen

EIBERGEN - Irish Pub Home in Eibergen heeft een vol programma voor de komende weekend. Een weekend lang in zomerse sferen vertoeven tijdens het Summer Feelings weekend of genieten van akoestische muziek en lekkernijen tijdens BinnensteBuiten.

Het weekend van 18 en 19 augustus staat in het teken van het nieuwe concept Summer Feelings. De vrijdag betreft reggae met bekende gasten. Exile Di Brave, uit Jamaica, Leah Rosier en Tworoots Band voorzien je van de fijnste reggae vibes. De zaterdag staat in het teken van DJ’s, Major Lazarus sluit de zaterdag af met een eindshow met confettikanonnen, lasers en veel meer.

Tijdens Summer Feelings is het plein afgesloten voor verkeer. Het wordt buiten volledig ingericht als sfeervol terras. Cocktails, buckets, zwembaden en nog meer. Aan alles wordt gedacht. Voor het meest ultieme zomergevoel legt Irish Pub Home op het volledige plein zand.

Een nieuw concept in Eibergen genaamd BinnensteBuiten vindt plaats op 26 augustus. In en rondom het Hagen werken een groep enthousiaste ondernemers samen voor een dag lang genieten. Irish Pub Home draagt ook haar steentje bij. Monkey Clan zorgt voor akoestische muziek. Ambachtelijke slagerij de Hoeve uit Eibergen laat je genieten van de heerlijke versnaperingen die ter plekke klaar worden gemaakt.

Evenementen bij Irish Pub Home zijn gratis. Voor meer informatie over artiesten, evenementen, openingstijden of andere vragen, bezoek de facebookpagina.Ander nieuws