Header image

Rustige nieuwjaarsnacht voor hulpdiensten in de regio

ACHTERHOEK - Tijdens de jaarwisseling en de nieuwjaarsnacht is de brandweer in de Achterhoek maar een enkele keer uitgerukt. In Aalten was er een kleine woningbrand, in Winterswijk ging de brandweer ter plaatse voor brandend afval.

Rond drie uur vannacht brak er brand uit in een woning aan Het Slaa in Aalten. De brand was snel onder controle. Vlak voor de jaarwisseling werd de brandweer van Winterswijk opgeroepen voor brandend afval aan de Joost van den Vondelstraat. De brand werd snel geblust.

De brandweer van Eibergen is op nieuwjaarsdag rond 11 uur gealarmeerd voor een mogelijke schoorsteenbrand aan de Esweg in Eibergen. Buurtbewoners hadden rook en vonken uit de schoorsteen van hun buren zien komen, waarna zij de brandweer hebben gebeld. Ter plaatse bleek er uiteindelijk niet veel aan de hand te zijn en ging het om een storing in een kachel. Na enkele metingen en controles kon de brandweer terugkeren naar de post.

Op oudjaarsavond werd er in Neede een Burgernet bericht verspreid over de vermissing van een 85-jarige man uit een verzorgingshuis aan de Meijersweg. De vermiste man werd een aantal uren later aangetroffen op het toilet van het verzorgingshuis. De man had zich daar verstopt.


21910.jpg

Ander nieuws