Header image

Opbouw CINEMA in Steengroevetheater gestart

WINTERSWIJK - In minder dan twee weken start de productie CINEMA in Het Steengroevetheater in Winterswijk. Deze week is gestart met de opbouw in de groeve. Alleen voor de extra voorstelling op dinsdag 8 augustus zijn nog plaatsen beschikbaar. Reserveren kan via de theaterkassa van De Storm in Winterswijk of online via theaterdestorm.nl/cinema.

De productie CINEMA staat in het teken van de betoverende en onbegrensde wereld van de film en de prachtige melodieën die daarvoor geschreven zijn. Een cast van meer dan honderd acteurs, dansers, muzikanten en koorleden nemen het publiek mee in de glamour van het oude Hollywood en de hectiek van de filmstudio's. Ook dit jaar mogen de bezoekers, die inmiddels uit het hele land komen, rekenen op een verfijnd én bombastisch spektakel.

Veel werk verzetten in diepe groeve
Voordat een bijzondere locatie als de steengroeve is omgetoverd in een groot theater- en festivalterrein wordt er door vele handen heel wat werk verzet. Licht, geluid, tribunes, toiletten en horecagelegenheden; dit én meer wordt de komende week in de 30 meter diepe groeve ingevlogen.

Meest bijzondere podium van Nederland
Op dinsdag 8 augustus is alles helemaal klaar. Dan zullen opnieuw de ruige wanden van de groeve tot leven komen door de prachtige belichting en projecties tijdens de voorstelling. Zal het publiek verwonderd zijn over het enorme en meest bijzondere podium van Nederland en de magische sfeer die wordt neergezet door honderden enthousiaste regionale artiesten.
Ander nieuws