Header image

OGJO viert jubileum met ‘Flashback’ concert

BELTRUM - Op zondag 8 oktober brengt het Oost Gelders Jeugdorkest (OGJO) onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen het unieke jubileumconcert 'Flashback' in Sporthal de Sonders in Beltrum.

Tijdens deze tiende OGJO-editie wordt teruggekeken op de mooie eerdere concerten en gemaakte herinneringen. Dit gebeurt samen met de deelnemers van toen en nu. Het repertoire zal bestaan uit een door de deelnemers zelf gemaakte selectie van de beste muziek uit de eerdere edities. Denk hierbij aan nummers zoals Innuendo (Queen), Sorry (Kyteman) en How to Train Your Dragon (John Powell). Daarnaast zullen ook bekende artiesten uit eerdere edities opnieuw deelnemen zoals zanger Rutger de Vries, Maartje Waanders en haar zangleerlingen, zangeres Elles Tetelepta en dansers onder leiding van Tim Aafjes.

Het Oost Gelders Jeugdorkest is een uniek harmonieorkest op projectbasis dat enthousiaste jonge muzikanten in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar de kans geeft mooie showconcerten te verzorgen. De muzikanten zijn afkomstig van zo'n 25 verschillende orkesten uit de regio. Na slechts een kennismakingsrepetitie en een repetitieweekend verzorgen zij een concert. Na negen succesvolle edities in Groenlo, Ulft, Dinxperlo en Winterswijk is het nu tijd voor de tiende OGJO-editie: 'Flashback'!

Het concert Flashback vindt plaats op zondag 8 oktober om 14.30 uur in Sporthal de Sonders (Avesterweg 1, Beltrum). Kaarten zijn voor 17,50 euro (inclusief pauzedrankje en garderobe) verkrijgbaar via de website van OGJO: www.ogjo.nl. Voor jeugd tot en met 14 jaar is er een gereduceerde entreeprijs van 7,50 euro per persoon.
 Ander nieuws