Header image

Najaarsconcert Vocaal Ensemble Encore in Varsseveld

VARSSEVELD - Van de klanken van Ave Maria van Jacques Arcadelt tot de mystieke muziek van Ola Gjeilo. En van herfstige nummers zoals Autumn leaves tot de filmmuziek van Walking in the Air. Vocaal Ensemble Encore uit Varsseveld neemt haar publiek op zaterdag 14 oktober mee op een muzikale ontdekkingsreis.

 

Nieuw repertoire
De voorbereidingen voor dit concert zijn inmiddels in volle gang. Prachtig nieuw repertoire is ingestudeerd onder leiding van dirigent Gerrit te Lindert. Maar Encore doet het niet alleen deze keer. Medewerking aan het concert wordt onder andere verleend door tienerkoor Anteverta uit Dinxperlo, onder leiding van Riet Lieverdink. Jorrick Simmes begeleidt op de vleugel en zijn broers Jelmer en Julian verzorgen een muzikaal intermezzo.

 

Muzikale wandeling
Een muzikale ruimtewandeling, met hemelse klanken en mysterieuze koralen, via weemoedige overpeinzingen naar een luchtige afsluiting, aangevuld met een sfeervol uitstapje halverwege. De muziek wordt ondersteund door prachtige beelden. Nieuwsgierig? Kom dan luisteren op zaterdag 14 oktober om 20.00 uur in de Grote of Laurentiuskerk in Varsseveld! De entree bedraagt 10,- euro. 

 

Meer informatie
Kijk op www.encorevarsseveld.nl of via FacebookAnder nieuws