Header image

Muzikale middag Efkes Anders met Ben Steneker en Carmen

BARCHEM - Zondagmiddag 5 Februari 2017 organiseert Gezelligheidskoor Efkes Anders weer een muzikale middag in de grote zaal van Camping & Horeca De Heksenlaak in Barchem.

Deze keer zullen de country legende Ben Steneker en zijn dochter Carmen hun medewerking verlenen.

Ben Steneker is meer dan 50 jaar een grote naam in de wereld van country & western.

Vooral in de USA, waar hij podia deelde met vele bekende artiesten w.o. Johnny Cash, Patsy Montana, Freddy Fender en De Bellamy Brothers, geniet hij grote bekendheid.

In ons land ontving Ben, afkomstig uit Haaksbergen, een groot aantal onderscheidingen, waaronder zijn benoeming tot Lid in de orde van Oranje Nassau en was hij vele malen te zien en te horen op radio en te zien op Sky-TV.

In het buitenland geniet deze grote artiest eveneens grote bekendheid onder country liefhebbers.

De laatste jaren treedt hij op in combinatie met dochter Carmen, waarmee een 5 tal CD's zijn opgenomen. Naast het optreden als duo met haar vader, brengt zij een eigen repertoire, waarbij zij zichzelf begeleidt op akoestische gitaar. Haar eerste debuutalbum werd uitgebracht in 2001, inmiddels gevolgd door meerdere succesvolle albums. In navolging van vader Ben geniet zij intussen ook grote naamsbekendheid in binnen- en buitenland.

Wij nodigen u graag uit om de unieke middag bij te wonen. Toegangskaarten zijn voor € 7,50 (incl. koffie/thee) te bestellen bij Marijke Eggert tel.: 0573-452569 of voor aanvang aan de zaal. (zaal open 12.30 uur – aanvang 13.30 uur).


22124.jpg

Ander nieuws