Header image

Muziekavond in Theater Onder de Molen in Vorden

VORDEN - Woensdagavond 9 augustus staat tijdens de zomercarrousel-avond in Theater Onder de molen de Zutphense Sandra Vriese en Kevin Raayman op het programma.
 

Sandra Vriese heeft in 2004 de stap gemaakt om serieus met een muzikale carrière te beginnen. Vanaf 2009 is Sandra op professioneel niveau zanglessen gaan geven, wat ze tot op heden nog graag doet. In het eerste deel van de avond treedt Sandra op met één van haar leerlingen Keven Raayman. Kevin heeft een eigen carrière als zanger gitarist bij de bekende Achterhoekse band de Boetners. De tweede helft van de avond vult Sandra met een solo optreden. Sandra en Kevin brengen een breed en gevarieerd repertoire van covers en eigen werk ten gehore.

Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint woensdagavond 9 augustus om 20:00 uur. De toegangsprijs is € 10,00. Kaarten kunnen via de website (www.theateronderdemolen.nl) worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht. Op de website vindt u tevens het volledige najaarsprogramma van het theater.

Gedurende het zomerseizoen verzorgt Theater Onder de Molen gedurende 8 weken op de woensdagavond tussen 20.00 uur en ca. 22.00 uur voorstellingen onder de naam “zomercarrousel”. Onder het genot van een kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek worden de gasten ontvangen voor hopelijk een heerlijk avondje uit. Het theater hoopt dat dit tevens een mooie gelegenheid biedt voor spontane contacten tussen “toeristen” en lokale bewoners van onze mooie Achterhoek.

Foto: Sandra VrieseAnder nieuws