Header image

Markt Winterswijk genomineerd voor beste markt van Nederland

WINTERSWIJK - De markt van Winterswijk strijdt om beste Nederlandse markt van 2018 te worden. De warenmarkt van Winterswijk behoort opnieuw tot de vier beste markten van Nederland in de categorie middelgrote markten. 

Winterswijk werd ook in 2013 al genomineerd en uitgeroepen tot de beste markt van Nederland in deze categorie. Op 14 maart 2017 maakt de Centrale Vereniging voor Ambulante Handel (CVAH) tijdens haar landelijke congres bekend welke markten dit jaar de beste van Nederland zijn.

De CVAH bepaalt elk jaar welke markten de beste van het land zijn. Naast Winterswijk zijn in de categorie middelgrote markten ook de markten van Haarlem, Maastricht en Roermond dit jaar genomineerd voor de prijs van beste markt van Nederland. Elk jaar beoordeelt een jury van de CVAH de deelnemende markten. De onderwerpen waar de jury naar kijkt zijn onder meer aanbod, sfeer, veiligheid, standplaatsverdeling, parkeergelegenheid en schoonmaak. In februari zal de jury een tweede bezoek brengen aan de markt. Tijdens dit bezoek zal gedetailleerder gekeken worden naar de hiervoor genoemde aspecten.

Foto: Facebook Markt WinterswijkAnder nieuws