Header image

Lekker swingen in Theater Onder de Molen

VORDEN - Na de blues kan er zondag 22 oktober a.s. heerlijk geswingd worden in Theater Onder de Molen. Dit keer op de klanken van de City Tower Band uit Zutphen.

 

De “Tower City Band” is een 6-koppige, lekkere swingband met een zéér breed en uitgebreid repertoire. Het is muziek uit de tijd dat muziek nog écht muziek was, nummers die vrijwel iedereen nog kent en die je nog regelmatig op de radio kunt horen, de nummers die men ook wel “Evergreens” noemt. Zowel instrumentale-  als ook vocale nummers passeren de revue. Pop, Rock, Jazz, Country, Blues, Swing, Soul and more , de “Tower City Band” is van alle markten thuis.

 

Toetsen, saxofoon, klarinet, bas, drums, gitaar en meerstemmige zang, staan garant voor een uitgebalanceerd muziekevenement, met een perfecte geluids- en lichtinstallatie en een aangepast en aangenaam volume.

Een feest der herkenning…voor elk wat wils, leuk om naar te luisteren, te dansen of te swingen!

 

Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 15:00 uur. De toegangsprijs is € 10,00 (excl. consumpties). Kaarten kunnen via de website worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht.

 

Dit bijzondere theater heeft een beperkte capaciteit. Vooraf reserveren wordt aanbevolen en is mogelijk via de website www.theateronderdemolen.nl. Op deze website vindt u tevens het volledige programma van het theater.

 Ander nieuws