Header image

Kidsgeluk in de Achterhoek

ACHTERHOEK- Maar liefst 18 attracties in de Achterhoek hebben de handen ineen geslagen in de nieuwe campagne 'Kidsgeluk in de Achterhoek'.

In deze campagne wordt de Achterhoek onder de aandacht gebracht als een aantrekkelijke regio waar gezinnen met kinderen één of meerdere dagen ontspannen kunnen verblijven. De nadruk ligt daarbij ligt op het brede aanbod van dagattracties en kinderroutes. Het aanbod aan attracties is zeer divers, van klimbos tot museum, van speelparadijs tot ezeltocht. Daarnaast zijn er zo'n 30 avontuurlijke kinderroutes in de Achterhoek te volgen. De campagne is gericht op gezinnen met kinderen van 4-12 jaar. De coördinatie en uitvoering van de marketing en promotie is in handen van Achterhoek Toerisme.

Dierenvrienden

Speciaal voor deze campagne zijn vijf Achterhoekse dierenvrienden ontwikkeld, Lodewijk, Aaltje, IJsbrand, Oehoe en Constantia. Zij nemen de bezoeker mee op reis langs de leukste plekjes voor kinderen. Dat doen ze online via www.kidsgeluk.nl en www.facebook.com/kidsgelukachterhoek, maar ook in 'levende lijve'. Zo hebben de mascottes al op de vakantiebeurs rond gelopen en zullen zij dit seizoen ook op diverse campings te vinden zijn.

Kidsplattegrond

Om een overzicht te geven van wat er allemaal te doen is voor kinderen in de Achterhoek is er een aantrekkelijk kidsplattegrond ontwikkeld. Deze is gratis verkrijgbaar bij de deelnemende attracties, campings, VVV en toeristische informatiepunten in de Achterhoek. Vanaf april 2017 is op deze plekken ook een vakantiepaspoort voor kinderen verkrijgbaar, waarin kinderen kunnen puzzelen, kleuren en kunnen sparen voor een leuke verrassing. 

Aantrekkelijke acties

Inspiratie voor een dagje uit met de kinderen in de Achterhoek vind je dus op www.kidsgeluk.nl. Blijf ook via facebook op de hoogte, hier zullen regelmatig aantrekkelijke acties verschijnen (www.facebook.com/kidsgelukachterhoek)


22533.jpg

Ander nieuws