Header image

Informatiebijeenkomst `Fit in de buurt!` in Winterswijk

WINTERSWIJK - Woont u in de Winterswijkse  wijken Scholtenenk, Hakkelerkamp of Pelkwijk en bent u 18 jaar of ouder? En wilt u op een eenvoudige manier meer gaan bewegen, gezonder gaan eten… kortom: uw leefstijl verbeteren? Doe dan mee aan Fit in de buurt!

 

De gemeente Winterswijk vindt gezondheid van haar inwoners belangrijk en maakt het daarom mogelijk dat u tegen gereduceerd tarief een jaar lang deel kunt nemen aan dit programma. Het programma bestaat uit groepstrainingen en begeleiding door sportfysiotherapeut Jason Ombeng van Fysiotherapie Beatrixpark gecombineerd met persoonlijke en praktische voedingsadviezen van BGN-gewichtsconsulent Renate Grevers van Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk. Het programma start begin oktober.

 

Meer weten?

Kom dan vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op maandag 18 september om 20.00 uur in de Christelijke Basisschool de Bataaf aan de Hortensialaan 18d. Opgave is gewenst en kan tot en met 15 september via e-mailadres fitindebuurt2015@gmail.com. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u informatie over het programma en kunt u zich aanmelden voor Fit in de Buurt!. Voor meer informatie kunt u bellen met Renate Grevers via telefoonnummer (06) 37 44 62 22 of kijk op www.praktijk-gezondgewicht.nl.Ander nieuws