Header image

Hoboïst Bram Kreeftmeijer met topmusici in DRU

ULFT - Op zondag 1 december verzorgt Bram Kreeftmeijer, solohoboïst van Het Gelders Orkest, samen met twee topmuzikanten van Trio Bravouristic een verwarmende middag met in het gehoor liggende klassieke muziek in het theater van de DRU Cultuurfabriek.

Trio Bravouristic Trio Bravouristic bestaat uit Bram Kreeftmeijer, Jelena Ristic (viool) en Frank Peters (piano). Bram Kreeftmeijer is sinds 1994 solohoboïst van Het Gelders Orkest en is als hoofdvakdocent hobo verbonden aan Artez Hogeschool voor de Kunsten. Regelmatig speelt hij mee met Nederlandse toporkesten als het Koninklijk Concertgebouworkest en het Residentie Orkest. Violiste Jelena Ristic was tot april 2013 tweede concertmeester bij Het Gelders Orkest. Momenteel is Jelena eerste violiste bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Frank Peters is o.a. hoofdvakdocent piano aan het Koninklijk Conservatorium van Amsterdam en speelt regelmatig als solist met Het Gelders Orkest en andere Nederlandse toporkesten.

Bravouristic speelt een proeverij van sferen uit de kamermuziek. Speciaal voor dit concert hebben zij een selectie gemaakt van de mooiste delen uit meesterwerken. Op het programma staan Mozart, Brahms, Bach en Debussy. Een aanrader voor de liefhebber van klassieke muziek en een kans om kennis te maken met de muziek van bekende componisten.

De voorstelling vindt plaats op zondag 1 december 2013 om 15:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Tickets zijn voor € 15,00 verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.

Op zondag 9 maart 2014 speelt Bram Kreeftmeijer opnieuw in het theater van de DRU Cultuurfabriek. Deze keer met een ander programma en andere topmusici. Houd onze website hiervoor in de gaten.Ander nieuws