Header image

Het Assink houdt open huis op 26 januari

EIBEGEN/NEEDE - Elk jaar in januari opent Het Assink lyceum zijn deuren voor alle belangstellenden. Tijdens het open huis laat Het Assink lyceum zien op welke manier zij leerlingen uitdaagt. Er is van alles te zien en te ontdekken. Dit jaar wordt het open huis gehouden op donderdag 26 januari.

 

Leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool of het speciaal onderwijs, maar ook alle leerlingen die doorstromen naar een andere locatie, kunnen zich samen met hun ouders en verzorgers oriënteren op de mogelijkheden die Het Assink biedt voor een goede schoolloopbaan. Iedereen die belangstelling heeft voor Het Assink is tijdens het open huis van harte welkom.

 

Van vmbo tot gymnasium

Het Assink lyceum is een school voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs: vmbo, havo, vwo én vwo+ en gymnasium. De leerlingen worden op Het Assink uitgedaagd om hun talenten te ontwikkelen en zichzelf te verrassen. Behalve de gewone lessen biedt Het Assink ook allerlei extra’s. Het Assink beschikt over een sterk bèta-profiel, het cultuuronderwijs staat op een hoog peil en het biedt een boeiend internationaliseringsprogramma voor vwo-leerlingen en uitdagende praktijkopdrachten voor vmbo-leerlingen. Op alle locaties waar vmbo-onderwijs wordt aangeboden wordt leerwegondersteunend onderwijs (lwoo) geboden.

 

Hoge slagingspercentages

De examenresultaten van Het Assink zijn uitstekend te noemen. Het afgelopen jaar scoorde Het Assink gemiddeld tot ruim bovengemiddeld met slagingspercentages van ruim 85% voor atheneum tot zelfs 100% voor gymnasium en vmbo.

 

Locaties en tijden

De openingstijden zijn zodanig gekozen dat iedereen meer dan één locatie kan bezoeken.

 

Locatie Bouwmeester

Bouwmeester 10 in Haaksbergen
18:00-20:30 uur

 

Locatie Van Brakelstraat

Van Brakelstraat 1 in Haaksbergen
18:00-20:30 uur

 

Locatie Rekkenseweg

Rekkenseweg 1 in Eibergen
18:00-20:30 uur

 

Locatie Parallelweg

Parallelweg 9 in Neede
18:00-21:00 uur

 

Locatie Julianastraat

Julianastraat 12 in Neede
18:00-20:30 uur

 

Meer informatie over Het Assink lyceum en de verschillende locaties is te vinden op www.hetassink.nl.


22013.jpg

Ander nieuws