Header image

HENDRIK GROEN zoekt lokale/regionale ouderenkoren

WINTERSWIJK - Bos Theaterproducties brengt het boek Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen naar het theater. De producent is op zoek naar ouderenkoren die meespelen in de voorstelling. De levenslustige komedie met in de hoofdrollen Beau Schneider, Plien van Bennekom/Cynthia Abma en Mike Weerts, is vanaf november 2017 t/m april 2018 in de Nederlandse theaters te zien.

 

In de voorstelling is het publiek deelgenoot van alle ups en downs in het verzorgingstehuis van Hendrik Groen en zijn vrienden. Er zijn natuurlijk meer bewoners en daarvoor is de producent op zoek naar ouderenkoren die mee willen doen aan de voorstelling.

 

Het repertoire betreft acht oudhollandse liedjes zoals Hoeperdepoep zat op de stoep en Johnny Hoes, Oh was ik maar bij Moeder thuis gebleven.  Het is de bedoeling dat het koor de acht liedjes zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

 

Wat zoeken ze:
Koren (bestaande uit mannen en vrouwen) met koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst. Koor bestaat uit  ±15 personen.  Zie speellijst

 

Interesse?
Stuur een e-mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl

Hendrik Groen - VIERKANT - Copyright Victor MeijerAnder nieuws