Header image

Groot onderhoud N820/Vredenseweg

WINTERSWIJK - Dit najaar voert de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de N820/Vredenseweg. De werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 25 september en vrijdag 1 december 2017.

 

De N820/Vredenseweg is gedurende maximaal zeven weken in delen afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Waliënseweg. Tijdens de werkzaamheden tussen de Waliënseweg en de Duits grens is er gedurende een week een omleiding via Zwilbroek. Omleidingen worden met borden aangegeven. In de overige weken is één rijstrook te gebruiken.

 

Woningen bereikbaar
Ook als de weg is afgesloten, blijven de woningen aan de Vredenseweg bereikbaar. Er worden verkeersregelaars ingezet.

 

Inloopavond op 11 september
Op maandag 11 september 2017 organiseert de provincie Gelderland van 18.30 tot 20.00 uur in het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25 een inloopavond voor aanwonenden en andere betrokkenen. Bezoekers krijgen informatie over de planning, afsluitingen en omleidingen.

 

Meer informatie
Voor vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het Provincieloket, telefoon (026) 359 99 99 of per e-mail provincieloket@gelderland.nl. Informatie over het project vindt u op www.gelderland.nl/N820. Actuele informatie over de omleidingen vindt u op www.bereikbaargelderland.nlAnder nieuws