Header image

Deze week in Schouwburg Lochem

LOCHEM - Dames voor na Vieren: ‘Bruids- en grafwerk’. Vrijdag 29 november, aanvang 20.00 uur. Met een tweevoudige nominatie op zak voor de VSCD Neerlands Hoop Prijs, komen DAMES VOOR NA VIEREN, Anne van Rijn en Hanneke Drenth, terug met hun nieuwe cabaretvoorstelling: Bruids- en Grafwerk. Met een wervelende mix van fysieke acts, krachtige zang, humoristische en absurdistische sketches, worden menselijke relaties uitvergroot. Door hun ongenaakbare eigen stijl van slapstick, snelheid en felle satire blijven de Dames uniek in de wereld van het cabaret. Kaarten kosten 19,00 euro.

René van Meurs met de try-out ‘Voor de Storm’. Zaterdag 30 november, aanvang 20.00 uur in Stadslounge Lochem. Met 30 minuten uit zijn programma Voor de storm won René van Meurs in 2012 zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten. Zijn ervaring deed hij op als lid van het toonaangevende comedy collectief Comedytrain. Hij doet wekelijks verschillende radiocolumns. In Voor de storm, zijn debuutprogramma, stapt René het podium op met een goed verhaal en een enorme hoeveelheid grappen, zonder zichzelf te overschreeuwen. Kaarten kosten 14,00 euro.

Kaarten zijn altijd te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch (0573 250 051) of bij het bespreekbureau.Ander nieuws