Header image

De Monica’s in Theater Onder de Molen Vorden

VORDEN - De afwisseling van genres tijdens de zomercarrousel-avonden in Theater Onder de Molen wordt woensdagavond 16 augustus voortgezet door een optreden van de Monica’s.
 

De Monica’s uit Halle Heide bestaat momenteel uit 8 personen inclusief saxofonist, drummer en zang. De oprichting vond plaats in 1981 met medewerking van Hans Keuper (BohFoiToch). In het verleden hebben de Monica’s veel walsen en polka’s gespeeld. Tegenwoordig spelen zij ook Nederlandstalige liedjes uit de hedendaagse tijd.
 

Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint woensdagavond 16 augustus om 20:00 uur. De toegangsprijs is € 10,00. Kaarten kunnen via de website (www.theateronderdemolen.nl) worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht. Op de website vindt u tevens het volledige najaarsprogramma van het theater.

 

Gedurende het zomerseizoen verzorgt Theater Onder de Molen gedurende 8 weken op de woensdagavond tussen 20.00 uur en ca. 22.00 uur voorstellingen onder de naam “zomercarrousel”. Onder het genot van een kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek worden de gasten ontvangen voor hopelijk een heerlijk avondje uit. Het theater hoopt dat dit tevens een mooie gelegenheid biedt voor spontane contacten tussen “toeristen” en lokale bewoners van onze mooie Achterhoek.Ander nieuws