Header image

CoopCompact Beltrum heropent deuren na verbouwing

BELTRUM - Op dinsdag 7 februari 2017 heropent CoopCompact Beltrum de deuren van de supermarkt aan de Kampstraat in Beltrum. Supermarkteigenaar Nico Pronk: "Van binnen wordt de supermarkt helemaal opnieuw opgebouwd. De afdelingen worden ruimtelijker en logischer ingedeeld en er wordt een slijterij en servicebalie gerealiseerd."

CoopCompact Beltrum is dankzij de verbouwing weer helemaal up-to-date. Nico vervolgt: "De nadruk ligt op vers in de vernieuwde supermarkt: klanten profiteren onder andere van een mooie broodafdeling en ruime groente- en fruitafdeling, waar zij zelf tomaatjes en walnoten kunnen scheppen en onder meer terecht kunnen voor losse uien en aardappelen. Vanzelfsprekend wordt de winkel voorzien van de nieuwste Coop-stijl. Onze vernieuwde supermarkt is ruim opgezet en kent een uitgebreid assortiment. Uiteraard combineren wij dit ook na de verbouwing met een topservice."

Feestelijke opening
Zaterdag 28 januari om 14 uur sluit de winkel tijdelijk de deuren om deze op dinsdag 7 februari om 17 uur weer feestelijk te heropenen. Nico: "We vieren de heropening samen met onze klanten. Op dinsdagavond is er daarom een 'open huis', wie wil kan de winkel tijdens deze koopavond alvast bekijken en samen met ons proosten op de vernieuwde supermarkt. De eerste 200 klanten ontvangen bovendien bij besteding van €15,- of meer een gratis appeltaartje."

Voor meer informatie: www.coop.nl 


22137.jpg

Ander nieuws