Header image

‘Cactussen vormen het mooiste decor voor kunst’

RUURLO - Zo ervaarde Veronica van Koningsbrugge het toen ze deelnam aan een expositie in

Belevingspark CactusOase. En nu ziet ze haar droom verwezenlijkt worden. Want op Paaszondag 16 april a.s. (waar de kunstenares vanaf 12.00 uur aanwezig is) vindt de officiële opening plaats van “Veronica’s  Kunstgalerie”.  Al op vrij jonge leeftijd trok de Amersfoortse Veronica de wijde wereld in om verschillende mensen en culturen te leren kennen. Gewapend met haar schetsblok en potloden reisde ze van land naar land. Ze raakte gefascineerd door de grote verscheidenheid aan kunst en ze probeerde dit zo veel mogelijk op papier en linnen vast te leggen.  Terug in Nederland, ontdekte ze op een dag de

CactusOase waar ze zich vanaf het eerste moment thuisvoelde. Er hing een gastvrije en hartelijke sfeer. De oase ademde een internationale, natuurlijke schoonheid uit. Tussen al die schitterende planten kon ze helemaal zichzelf zijn en het liefst had ze er willen blijven.

Met potlood, (airbrush)verf en inkt uiteraard want zonder haar materialen voelt ze zich niet compleet. Toen Veronica het aanbod kreeg om haar kunstwerken tentoon te stellen in de nieuwe galerie van Belevingspark CactusOase, bedacht ze zich geen moment.  Met beide handen en dolgelukkig greep ze deze unieke kans.

 

TIP!!! Leuk paasprogramma:  op beide Paasdagen kunnen kinderen zich op aangename,

           kunstzinnige wijze vermaken. Ze schilderen eerst een potje in indianenkleuren en

           maken daarna een schattig paashaasje dat om dit potje past.

 

“Veronica’s Kunstgalerie” bevindt zich in het voorste gedeelte van de CactusOase. Dit gedeelte is gratis toegankelijk. Bezichtiging van het Cactuspark kost de normale entree. Duizenden soorten cactussen e.a. planten, cactuspiramide met grafkelder, historisch boerenleven, vogeltuin, westernstadje, modelspoor met Thomastrein enz. maken een bezoekje, voor jong en oud, zeker de moeite waard.

 

Voor meer informatie:

Belevingspark CactusOase,  Jongermanssteeg 6,  7261 KA RUURLO

Tel.:  0573 451817   website:  www.cactusoase.nl   e-mail:   info@cactusoase.nl


22744.jpg

Ander nieuws