Header image

Borculose DJ en muziekvereniging Volharding werken samen

BORCULO - Op 8 april wordt de harmonie van Volharding tijdens het ‘Let us entertain you’ concert begeleid door  DJ Mike Gerritsen. Hij stelt zich even voor:

Mike is bekend van zijn variabele muziek keuze tijdens de shows, ook bevatten de shows veel humor.
Tijdens de shows kun je: House/Dance/Moombahton en Hardstyle verwachten. Mike stond het afgelopen jaar al op meerdere plekken zoals:
-Borculo Dance Event 2016
-Achterhoeks Beachfestival
-Hemelgames Festival
-Reurpop
Dit zijn slechts enkele plekken. Mike is een 19 jarige jongen, die woont in Borculo in de Achterhoek.
Mike regelde al een tijdje boekingen voor een vriend. Mike besefte toen dat het hem ook wel wat leek. Hij is thuis achter zijn computer gekropen en is een paar dingen uit gaan proberen. Na een tijdje werden er connecties gemaakt en groeide alles in een snel tempo. En dan samenwerken met Volharding? "Ik werd begin dit jaar benaderd door Stefan Woestenenk of ik mee wou werken aan het voorjaarsconcert van Volharding. Of ik een nummer samen wilde doen... maar natuurlijk! Nu 5 jaar actief als dj en veel dingen gedaan, is dit voor mij ook weer een mooie uitdaging en compleet iets nieuws. Ik heb overigens geen moment getwijfeld om samen te werken! Door deze samenwerking wil ik laten zien dat een dj meer is dan alleen die persoon die aan knopjes draait, dat een dj meer kan zijn dan dat, en zeker in het plaatje van het 5 jarig jubileum past dit concert mooi, een verrassende samenwerking".

8 april te zien in het Muziekcentrum Borculo tijdens het eerste 'Let us entertain you' concert van Volharding. Ook de afterparty zal Mike voor zijn rekening nemen. Entree van deze geweldige avond is €2,50 vanaf 12 jaar inclusief koffie/thee. Tot de 8e allemaal!


22740.jpg

Ander nieuws