Header image

7 December aanstaande is het weer zo ver: Albafest!

VARSSEVELD - Het festival, dat inmiddels al voor de vierde keer wordt georganiseerd, zal weer plaatsvinden in café De Olde Mölle in Varsseveld. De formule is niet gewijzigd: 8 Bands, gratis entree en ijskoud bier! Tevens is de vertrouwde collectebox er weer, waarmee de organisatie geld probeert op te halen voor de actie Save the Albatross van de RSPB (Royal Society for the Protection of Birds). Inmiddels is het festival een officiëel fundraiser evenement!

De organisatie, in handen van de band Captain Albatross, heeft weer een aantal fantastische bands weten te strikken om belangeloos op Albafest 2013 te komen spelen: Chaingang, Decibiel, I Am Blazing Lights, Raw Flowers, Take the Fall, The Bree, Captain Albatross en Deanmoore zullen het podium bestijgen! De presentatie is in handen van Mr. Albatross zelf: Harmen Scholten.

Albafest zal rond 15:00 beginnen, en gaat door tot 01:00. Zoals gezegd is de entree gratis, staat het bier koud en ligt de dansvloer er piekfijn bij! De organisatie en de bands zijn er klaar voor.. De echte muziekliefhebber mag dit niet missen!

Meer informatie vindt u op http://www.albafest.nl.Ander nieuws