Header image

4000 euro voor kinderwensmobiel

WINTERSWIJK - Arjan en Ron van der Heide van TopRent uit Winterswijk hebben in januari 2011 meegedaan aan de Arctic Challenge. Een autotourtocht door Scandinavië die onder arctische omstandigheden gereden moet worden, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerste plaats komt. Team van der Heide heeft echter niet alleen voor zichzelf gereden: zij hebben besloten om voor het goede doel te rijden en wel voor de stichting KinderWensMobiel.

Na de autotourtocht hebben zij de auto geplaatst bij C1000 Mennings in Winterswijk. Alle geïnteresseerden werden zo in de gelegenheid gesteld om een kijkje te nemen naar de prachtige auto, welke volledig bestickerd was met logo’s van bedrijven die de kinderwensmobiel een warm hart toedragen. Tevens kon iedereen die wat wilde nog een bijdrage leveren aan het goede doel door een donatie in de spaarpot te doen.

Afgelopen zaterdag mochten de cheque in ontvangst genomen worden. Team van der Heide heeft maar liefst € 3.800,-- bij elkaar gereden. C1000 Mennings heeft aangegeven dit bedrag af te ronden naar € 4.000,--.



Ander nieuws