Header image

26 januari Streekforum Berkelland

HAARLO - De Stichting Vrienden van de DKK brengt inspirerende maatschappelijk betrokken ondernemers en bewoners samen! Waar het om gaat is de leefbaarheid van kleine kernen, dorpen en het platteland en dat je die zelf in de hand hebt. Die leefbaarheid waardoor je ergens fijn woont, werkt en recreëert. Waar ben je trots op? Wat moet verbeterd worden? Welke mogelijkheden zijn er? Maar vooral: wacht niet af, maar doe zelf wat!
 

De avond wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de DKK (Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland). Het belooft een inspirerende en leerzame avond te worden want de inleiders Foppe Atema, directeur van Achterhoek2020 en Hoogleraar Brigitte Bauer delen hun visie op leefbaarheid, ondernemerschap en kleine kernen, trends en ontwikkelingen.
 

Drie ondernemers uit de regio nemen het vervolgens over en gaan in op de uitdagingen, ideeën, ambities en kansen die zij zien. Joachim Geerdink van De Tuinen van Geerdink, Erna Koeslag van Ondernemerskring Berkelland en Otto Willemsen van Duurzaam4Life vertellen hun eigen verhaal, hiernaast alvast een tipje van de sluier. Onder leiding van avondvoorzitter Hein Pieper wordt het publiek betrokken bij het gesprek om tot concrete plannen te komen. Welke uitdagingen pakken we samen op?
 

Iedereen met interesse is van harte welkom op 26 januari in Kulturhus ’t Stieltjen te Haarlo. Om 18:00 kunt u een hapje mee eten en om 19:00 trapt de voorzitter van de Stichting Vrienden van de DKK de avond af. Aan de avond zijn geen kosten verbonden, wel is aanmelden verplicht. Kijk hiervoor op www.dkkgelderland.nl.

 

 Ander nieuws