Header image

Ronde van de Achterhoek start op de Markt van Aalten

AALTEN - a.s. Zondag 20 augustus start de Ronde van de Achterhoek op de Markt in Aalten! Al vanaf 11:00 uur zullen de renners in ons dorp zijn en om 13:00 uur starten de elite- en belofterenners de wielerkoers van 184 km.

De Ronde van de Achterhoek start om 13:00 uur op de Markt in Aalten! Na de start fietsen de renners een route door het centrum van Aalten die uiteindelijk richting de Haart gaan. Al vanaf 11:00 uur zal het gezellig druk zijn in het centrum met de renners, organisatie en belangstellenden. We heten iedereen van harte welkom! De totale afstand van de KNWU-wielerkoers voor elite- en belofterenners is 184 km en loopt, na de start in Aalten, via Winterswijk, Lichtenvoorde, Groenlo, Beltrum, Ruurlo, Vorden, Bronkhorst, Steenderen, Drempt, Wehl, Zeddam, Beek, ’s Heerenberg naar Gendringen. In Ulft, Voorst en Gendringen worden nog 6 lokale ronden verreden. De finish is aan de Ulftseweg in Gendringen, waar de renners tussen 16.30 en 17.30 uur voorbij komen.

Aan Stichting Aalten Promotie is gevraag de Markt aan te kleden voor de start en zo zullen de wedstrijdrenners starten op een gezellig aangeklede Markt van Aalten. We wensen al de renners veel succes! Kijk voor meer info op: www.rondevandeachterhoek.nlAnder nieuws