Header image

Oproep inzending GeldersNieuwsFoto2013

BREDEVOORT - Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2013? Welke fotojournalist wordt de opvolger van Theo Kock, hij ontving vorig jaar de 1e prijs uit handen van juryvoorzitter dr. Jan C. Terlouw.

Ook dit jaar organiseert Foto21 in Bredevoort, de wedstrijd Gelders Nieuwsfoto 2013. Elke foto journalist di meedoet aan Gelderse Nieuws Foto 2013 maakt kans op de Vakjuryprijs of de Publieksprijs.

De dertig door een vakjury genomineerde foto’s worden op 3 plekken in de provincie tentoongesteld. Bij Foto21 in Bredevoort, in het provinciehuis in Arnhem en bij Coda Museum in Apeldoorn in de maanden februari en maart 2014. Uit deze 30 kan het publiek een favoriet kiezen.Het is mogelijk voor meerdere categorieën in te zenden.

De winnaar van de GNF 2013 ontvangt een geldbedrag van duizend euro. De winnaar van de journalistieke reportage ontvangt een reportage-opdracht van de provincie Gelderland ter waarde van twee duizend euro.

Fotografen die geïnteresseerd zijn kunnen informatie inwinnen over spelregels en inzendtermijn bij St Foto21Bredevoort: info@foto21bredevoort.nl of www.foto21bredevoort.nl.Ander nieuws