Header image

Klinkende overwinning voor AAA BOVO Dames 1

AALTEN - Het eerste damesteam van volleybalvereniging AAA BOVO kon afgelopen zaterdag weer een klinkende overwinning aan zijn succesreeks toevoegen. Met een overtuigende 4-0 was de thuisploeg simpelweg te sterk voor Halley Dames 1. Hoewel beide ploegen jong en relatief onervaren zijn, is duidelijk dat BOVO al een aantal stappen verder is in haar ontwikkeling. Aanvallend waren de ploegen aan elkaar gewaagd, maar BOVO was passend en serverend vele malen sterker.

De eerste set resulteerde dit in een 25-14 overwinning, maar de tweede set kreeg Halley iets meer grip op het spel van BOVO. Door meer druk te zetten vanaf de servicelijn, bracht ze BOVO even van haar stuk, maar er kwam al snel een volleyballend antwoord en met 25-19 ging ook deze set naar BOVO. Doordat Halley op belangrijke momenten te veel fouten maakte terwijl BOVO geconcentreerd stond te spelen, ontzegde Halley zichzelf iedere kans om de wedstrijd te keren. In de derde set denderde BOVO met 25-13 compleet over ze heen en ook de vierde set, die eindigde in 25-16, kreeg Halley geen vinger in de pap.

De 4-0 overwinning betekende weer vijf punten; BOVO staat na acht wedstrijden te hebben gespeeld nog steeds bovenaan, met 35 punten. Komend weekend wordt er geen competitie gespeeld, maar AAA BOVO Dames 1 speelt op vrijdagavond wel een bekerwedstrijd, tegen Twente’05 Dames 2. De wedstrijd is om 19.30 uur in De Eschmarke te Enschede. Publiek is van harte welkom. De eerstvolgende competitiewedstrijd vindt plaats op zaterdag 30 november, tegen Wevoc Dames 1, om 16.00 uur in Sports Planet te Westervoort.