Header image

Jong talent nu te zien bij Café Cultuur Aalten.

AALTEN - In de (try-out) voorstelling ‘Grote Mensen’ gaat Vrouwenzo de confrontatie aan met ouder worden. Op een stormachtige zaterdagavond ontvangen de dames een pakketje met een videoboodschap van hun oude ik. Verbaasd kijken ze de DVD en zien ze een oude vrouw op het scherm verschijnen. Al snel komen ze tot de conclusie, dat zijn ze echt! Terwijl mensen normaal een heel leven hebben om hun mislukte dromen en veranderende lichaam te accepteren, moeten zij tweeen dit hel proces in een uur ondergaan. Dit gaat gepaard met humor, rare situaties en soms zware tegenslag.

‘Grote mensen’ is een humoristische, lichte en met compassie gebrachte voorstelling door twee jonge vrouwen die het leven met open armen ontvangen. Durven we nog wel te leven, wanneer we weten wat ons allemaal te wachten staat?

Vrouwenzo is een kleinkunstduo dat Nederlandstalige liedjes schrijft en deze tweestemmig uitvoert onder melodieuze pianobegeleiding. Sofia Dragt met zang en Debbie Smit (zij woonde in Aalten en heeft hier de middelbare school doorlopen) zang en piano.

De voorstelling vindt plaats in Café Leuven op woensdag 21 november om 20.00 uur, Landstraat 9 te Aalten. Kaarten verkrijgbaar via het VVV, boekhandel Messink en Prinsen of via de website www.cafecultuur.nl . De entree bedraagt €12,00.Ander nieuws