Header image

Heren AAA BOVO verliezen van koploper

AALTEN - Afgelopen zaterdag mochten de lange volleybalmannen van AAA BOVO thuis aantreden tegen de koploper van de promotieklasse, Reflex Heren 2 uit Duiven. Net als BOVO heeft Reflex twee teams in de promotieklasse spelen en gek genoeg staat het tweede team van de vereniging een stuk hoger in de ranking dan het eerste. Hierdoor liet BOVO zich echter niet in de war brengen. Coach Brockötter gaf de Aaltense heren mee dat er alleen maar punten gewonnen konden worden tegen het ervaren team uit Duiven. Met deze gedachte in het achterhoofd begon BOVO dan ook ijzersterk aan de wedstrijd, ondanks ziekte van één van de twee midspelers. Met in de basis Kleine Schaars, Van der Bend (Nick), Janssen, Van der Bend (Bas), Te Kolste, Korten en Klein Gunnewiek begon BOVO een geweldige eerste set tegen de koploper. Zelfs de twee time-outs aan de kant van Reflex hielpen niet en BOVO pakte de set overtuigend met 25-19.

In de tweede set wist BOVO het goede spel door te zetten. Er werd ontzettend sterk gespeeld door de Aaltense mannen en op de tribunes in de Stationshal werd hier zichtbaar en hoorbaar van genoten. Echter vergaten de mannen ondanks een tussenstand van 14-10 zichzelf te belonen en gaven ze de set alsnog uit handen, 23-25. In de derde set was de schwung eruit bij de heren van BOVO. Het hoge niveau in de eerste twee sets eiste zijn tol en de scherpte was er een beetje af. Ook drie wissels aan de kant van BOVO konden hier geen verandering in brengen en set ging met een ruime voorsprong naar de Duivenaren, 16-25.

In de vierde set kon BOVO wederom geen vuist meer maken tegen de koploper. Richting het einde van deze set leek BOVO nog weer wat op te krabbelen en het publiek probeerde de mannen ook dat extra duwtje in de rug te geven, maar het mocht niet baten. Met 22-25 ging de set naar de mannen uit Duiven en daarmee bleef er slechts één in punt Aalten, waar het thuisteam er toch minstens twee had verdiend. Op zaterdag 30 november wordt in Duiven het eerste team van Reflex bezocht door AAA BOVO, aanvang 15.45 uur in sportcentrum Triominos.Ander nieuws