Heren AAA BOVO koploper

AALTEN- Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd in de volleybalcompetitie voor AAA BOVO Heren 1 op het programma; de tegenstander was Krekkers uit Mariaparochie. BOVO begon de wedstrijd met Bröckotter, Karssen, Everts, Westerveld, Klein Gunnewiek, Betting en libero Van der Bend. In de eerste set waren beide teams erg aan elkaar gewaagd, maar op 23-23 wist Westerveld met een mooie verdedigende actie de bal nog van de grond te halen. En zo konnen de Aaltense mannen met overtuiging de eerste set binnen slepen, 25-23.

In de tweede set kon BOVO het niveau niet vasthouden, waardoor de mannen al snel tegen een achterstand van 2-9 aankeken. In het midden van de set wist men weer iets terug te komen, maar op het eind liet BOVO het weer lopen en verloor het met 16-25. Voor het begin van de derde set werden de BOVO-heren er door coach Prins op gewezen dat er harder gewerkt moest worden wilden ze hier nog een 3-1 overwinning boeken. De opstelling bleef ongewijzigd en BOVO begon een stuk scherper aan deze set. Tot de 20 ging het erg gelijk op, maar daarboven wist BOVO het heft in handen te nemen en de set te winnen met 25-22.

Daarna ging BOVO door op dit niveau, het aantal persoonlijke fouten ging omlaag en dit was ook te zien in de eindstand. De vierde set werd met 25-17 gewonnen door de thuisploeg. De tweede overwinning van het seizoen was een feit en BOVO staat nu met 8 punten uit twee wedstrijden aan kop in de regiodivisie. Volgende week staat er een uitwedstrijd op het programma. De mannen van AAA BOVO mogen dan aantreden tegen Webton Hengelo, waar ze hun uiterste best gaan doen om de koppositie vast te houden.