Header image

AaltenOranje werkt samen met Stichting Aalten Promotie

AALTEN - De jaarlijkse organisatie van Koningsdag, de dodenherdenking op 4 mei en eens per 5 jaar de viering van Bevrijdingsdag, is al jaren in handen van Stichting Oranje Comité Aalten. Een organisatie die elk jaar veel tijd en energie vraagt van het bestuur en van de vele tientallen vrijwilligers. Vanaf 2017 verandert er met name iets in de organisatie en ook wordt bekeken hoe het programma gestalte krijgt in dit nieuwe jaar.
 
Midden vorig jaar zocht Stichting Oranje Comité Aalten (S.O.C.A.) contact met het bestuur van Stichting Aalten Promotie (S.A.P.), voor een mogelijke samenwerking.
Na een aantal goede gesprekken is een constructie gemaakt waarbij de S.O.C.A. overgaat in de Werkgroep AaltenOranje die, samen met het S.A.P., de organisatie gaat voortzetten van de Koningsdag en de 4 en 5 mei vieringen.
Veel van de activiteiten zullen hetzelfde blijven, ook zullen er veranderingen zijn. Hiervoor is meer samenwerking gezocht met Aaltense bedrijven en verenigingen: Voor ondersteuning en leuke Workshops op Koningsdag.
Samen zijn de werkgroep AaltenOranje en het bestuur van S.A.P. al volop bezig met de voorbereidingen voor april en mei en kijken ze al weer uit naar de diverse activiteiten tijdens Koningsdag en 4 mei.
Kijk ook op www.welkominaalten.nl/aaltenoranje


22175.jpg

Ander nieuws